wtorek, 27 listopada 2012

KONKURS!- Moje pierwsze rozdanie!


Witam was serdecznie!

Jako, że kilka dni temu mój blog osiągnął liczbę ponad 100 obserwatorów, postanowiłam dla was zorganizować małe rozdanie :)
Jak wskazuje tytuł posta, jest to moje pierwsze rozdanie. Mam nadzieję, że komuś z was zrobię miły prezent świąteczny i przesyłka ta znajdzie się pod czyjąś choinką :)



 BANER


 
Do wygrania są:
  • kremowy peeling enzymatyczny do każdego typu cery SORAYA
  • maseczka mleczno- miodowa z olejkiem z orzeszków makadamii i olejkiem z migdałów Rival de Loop
  • kremowa maseczka do cery odwodnionej SORAYA
  • jedwab do włosów BIOSILK
  • regenerujący balsam do ust medic z d-pantenolem L'BIOTICA
  • lakier do paznokci MIYO No 92 Unripe Berries
  • pilnik prosty Beauty Look
  • żel pod prysznic o zapachu trawy cytrynowej Mildeen
  • 2-minutowa maska regenerująca z keratyną SYOSS (wersja niemiecka)
  • 4 szt. próbek (jednej nie ma na zdjęciu)

 
ZASADY KONKURSU:

-Pozostawić pod tym wpisem komentarz z wyrażeniem chęci wzięcia udziału w konkursie  
-Musisz być publicznym obserwatorem tego bloga (1 los)
-Dodaj na blogu notkę (1 los) (nie musicie jej poświęcać całego postu, wystarczy krótka wzmianka) lub umieść baner na pasku bocznym (1 losy) (osoby nie posiadające bloga mogą udostępnić na FB link do tego konkursu (1 los)). W sumie można zdobyć 3 losy- osoby posiadające bloga, i 2 losy- osoby posiadające konto gmail.
-Odpowiedz na pytanie konkursowe: JAKI JEST TWÓJ ULUBIONY KOSMETYK DO PIELĘGNACJI TWARZY I/LUB WŁOSÓW?


 
Konkurs trwa do 16.12.2012 do godz. 23:59



Wzór zgłoszenia:
Osoby posiadające bloga np.:

Obserwuję jako: luckywoman
Baner: TAK/NIE
Notka: TAK/NIE (link)
Odpowiedź: moim ulubionym produktem do włosów jest olejek z firmy Macadamia, a do twarzy płyn micelarny "Ultra Nawilżenie" firmy AA

Dla osób, które nie posiadają bloga np.:

Obserwuję jako: Asia Z.
Email: luckywoman0108@gmail.com
Link na FB: TAK
 Odpowiedź: moim ulubionym produktem do włosów jest olejek z firmy Macadamia, a do twarzy płyn micelarny "Ultra Nawilżenie" firmy AA

 
Jeśli nie macie bloga, a chcecie obserwować todaytomorrowandforeverbeauty.blogspot.com wystarczy, że będziecie mieli konto email na poczcie gmail. Po klinknięciu „Dołącz się do tej witryny” klikamy w napis „google” i logujemy się poprzez swoje konto email 



REGULAMIN KONKURSU
  1. Konkurs jest organizowany przez serwis todaytomorrowandforeverbeauty.blogspot.com. Realizowane jest na zasadach określonych niniejszym regulaminem i zgodnie z powszechnie obowiązującymi przepisami prawa.
  2. Sponsorem nagród jestem ja - luckywoman
  3. Niniejszy konkurs adresowany jest wyłącznie do publicznych obserwatorów bloga.
  4. Uczestnicy mają za zadanie zamieścić w komentarzu pod notką odpowiedź na pytanie konkursowe „Jaki jest Twój ulubiony kosmetyk do pielęgnacji twarzy i/lub włosów?
  5. Zamieszczając komentarz, autor tym samym przyjmuje warunki Regulaminu i wyraża zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych zgodnie z ustawą o Ochronie Danych Osobowych ( Dz.U.Nr.133 pozycja 883).
  6. Ostateczny termin zamieszczania komentarzy upływa z dniem 16 grudnia 2012 r o godz. 23:59.
  7. Nagrodą w konkursie jest zestaw kosmetyków różnych marek ufundowanych przeze mnie. Nagroda nie podlega zamianie na inną, ani zamianie na ekwiwalent pieniężny.
  8. Spośród wszystkich odpowiedzi wylosuję zwycięzcę. Wyniki zostaną ogłoszone do 19 grudnia 2012 r za pośrednictwem serwisu todaytomorrowandforeverbeauty.blogspot.com, a nagroda zostanie wysłana pocztą w ciągu 7 dni kalendarzowych od otrzymania danych adresowych.
  9. Konkurs nie podlega przepisom Ustawy z dnia 29 lipca 1992 roku o grach i zakładach wzajemnych (Dz. U. z 2004 roku Nr 4, poz. 27 z późn. zm.).
  10. Niniejszy Regulamin wchodzi w życie z dniem rozpoczęcia konkursu i obowiązuje do czasu jego zakończenia. W sprawach nie określonych w niniejszym regulaminie zastosowanie mają przepisy Kodeksu Cywilnego oraz innych przepisów powszechnie obowiązujących.


Mam nadzieję, że nagrody się wam podobają.
Zapraszam was serdecznie do wzięcia udziału w konkursie :)



 (na zdjęciu nie ma maseczek i próbek)

67 komentarzy:

  1. no więc tak :

    Obserwuję jako: Cookie
    E-mail: eelcia1986@interia.pl
    Baner: NIE
    Notka: NIE
    Odpowiedź: od nie dawna jestem w posiadaniu rafinowanego masło shea zamówionego na ZSK.pl .Produkt ten tak mnie zachwycił ,że z czystym sumieniem polecam go każdemu . Masło nadaje się nie tylko do ciała ale i twarzy , oraz włosów .Cudnie nawilża i natłuszcza tworząc na skórze ochronny film ,który sprawia ,że skóra staje się gładka i takaaaaa przyjemna ,a przy tym wcale nie tłusta ani lepka.Masło ma same zalety i na chwilę obecną jest to mój ulubiony kosmetyk uniwersalny !

    OdpowiedzUsuń
  2. Obserwuję jako Karolina Jastrząb
    E-mail Karolina_wilczak@op.pl
    Baner-NIE
    Notka-NIE
    odpowiedź: Moim ulubionym kosmetykiem do włosów jest rossmannowski szampon i odżywka altera.Moje włosy są suche,a te małe cudeńka sprawiają,że są nawilżone,miękkie,lśniące i pięknie pachną.Mój faworyt to pszenica i morela -nadająca połysk.Szampony nie mają silikonów i parabenów i na moich włosach widać ich dobroczynne działanie.Już nigdy nie zmienię szamponu ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. Obserwuję jako: Anna S.

    E-mail: anna.sokol.1989@gmail.com
    Baner: TAK/po prawej stronie
    Notka: TAK/http://makeup-mysecondskin.blogspot.com/2012/11/rozdanie-u-today-tomorrow-and-forever.html

    Odpowiedź: moim ulubionym produktem do włosów jest ekspresowa odżywka bez spłukiwania Gliss Kur `Płynny Jedwab`, który potrafi ujarzmić moje splątane po myciu kłaczki, a do twarzy krem nawilżająco - regenerujący na noc `Blask nawilżenia`, po którym moja skóra jest cudowna.

    OdpowiedzUsuń
  4. Dzięki za zaproszenie do rozdania. Trochę mi się nazbierało kosmetyków do testowania, więc nie chcę odbierać innym przyjemności otrzymania prezentu od Ciebie:)

    OdpowiedzUsuń
  5. Nie mam szczęścia jeśli chodzi o "takie zabawy " ale życzę powodzenia innym :)

    OdpowiedzUsuń
  6. obserwuje jako: pinkbubbles
    E-mail: pinkbubbles0@gmail.com
    Baner i notka: NIE

    Moim ulubionym kosmetykiem do włosów jest wcierka jantar po której włosów tak jakby mi przybyło i olejek rycynowy:) Do twarzy moim nr jeden jest zestaw 3 kroki clinique ( chociaż cena odstrasza i tylko czasami decyduje się na mini zestaw :))

    OdpowiedzUsuń
  7. też nigdy nic nie wygrywam xd
    w każdym bądź razie dziękuje, że zaglądnęłaś na mój blog :) oczywiście jestem twoim obserwatorem i zaglądaj do mnie częściej :*

    OdpowiedzUsuń
  8. Obserwuję jako: Rincewind99
    E-mail: rincewind9998@gmail.com
    Baner: TAK http://rincewind99.blogspot.com/
    Notka: nie
    Odpowiedź: Do pielęgnacji włosów najbardziej lubię szampon Yves Rocher Hamamelis - za cudowny zapach, który długo mi towarzyszy :) Do twarzy moim faworytem jest tonik pichtowy Profarm - za doskonałe a przy tym łagodne oczyszczanie i skuteczną walkę z niedoskonałościami.

    OdpowiedzUsuń
  9. Obserwuję jako Ewka501
    E-mail: ewka501@op.pl
    Baner:http://cosmetics-rainbow.blogspot.com/
    Odpowiedź: Jeśli chodzi o włosy to ostatnio bardzo mi pasuje odżywka do włosów z Garniera nadająca miękkości. Do twarzy najczęściej wybieram kosmetyki z Nivea, jak dla mnie są jednymi z najlepszych.

    OdpowiedzUsuń
  10. Obserwuję jako: Sylwia
    E-mail: sylwia8612@gmail.com
    Baner: TAK http://www.sylwusiowo.blogspot.com/
    Notka: NIE
    Odpowiedź: Moim faworytem jeśli chodzi o włosy jest maseczka z Joanny do włosów farbowanych z makiem i z bawełną. Moim ulubionym kosmetykiem do pielęgnacji twarzy jest żel pod oczy i na powieki ze świetlikiem i babką lancetowatą FlosLek :)

    OdpowiedzUsuń
  11. Obserwuję jako Agnieszka eS.
    E-mail: sekagnieszka033@gmail.com
    Notka: http://kobiecylajfstajl.blogspot.com/2012/11/rossmanowe-i-lumpeksowe-love-notka-o.html
    Odpowiedź: W ostatnim czasie moim ulubionym kosmetykiem do włosów jest odżywka Marion w sprayu z olejkiem arganowym. Do twarzy uwielbiam krem ogórkowy z Ziaji.

    OdpowiedzUsuń
  12. Obserwuję jako: *Justyna*
    E-mail: justynaaainspirations@gmail.com
    Baner: NIE
    Notka: TAK link- http://justynasinspirations.blogspot.com/2012/11/all.html
    Odpowiedź: moim ulubionym produktem do włosów jest Olejek na gorąco z kokosem i mleczkiem ryżowym firmy Oriflame, którego mam recenzje na blogu(http://justynasinspirations.blogspot.com/2012/10/recenzja-olejkow.html)cenie sobie go przedewszystkim za przepiękny zapach kokosowy i efekt jaki daje, wlosy wygladaja na bardziej zadbane i nawilzone, latwiej sie rozszczesuja i sa błyszczące:) szczerze polecam ten produkt:)


    OdpowiedzUsuń
  13. Obserwuję jako Madzia B
    E-mail bmadzia91@gmail.com
    A co do kosmetyku to uwielbiam Garnier czysta skóra 3w1 pozdrawiam:*

    OdpowiedzUsuń
  14. http://justynasinspirations.blogspot.com/2012/11/all.html otagowalam cie na moim blogu:)

    OdpowiedzUsuń
  15. Obserwuję jako: agata
    E-mail: agatttta@gmail.com
    Baner: TAK (http://justworldbyme.blogspot.com)
    Notka: NIE
    Odpowiedź: Moim ulubionym kosmetykiem do włosów są maski Biovax. A jeśli chodzi o pielęgnację twarzy to ostatnio na pierwszym miejscu jest duet z Sephory - lekki krem nawilżający Instant moisturizer oraz żel pod oczy Instant depuffing roll-on gel :)

    OdpowiedzUsuń
  16. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  17. Obserwuję jako: rudaa12
    E-mail: kornelia.wlosiak@gmail.com
    Baner: TAK, prawa strona na rudaa12.blogspot.com
    Notka: TAK, w ostatnim poście ;D
    Odpowiedź: moim ulubionym produktem do włosów jest szampon do włosów firmy FM oraz odżywka od tej samej firmy, gdy użyje obu produktów włosy prócz tego ,że cudownie pachną , świetnie się rozczesują co najważniejsze prostują :) Wystarczy tylko kropla, na moje dosyć długie włosy :) Wydajny, praktyczny, cudowny :)

    OdpowiedzUsuń
  18. Obserwuje: Sinka Nah
    Email: ronnieprywatne@gmail.com
    Baner: w jutrzejszej notce :3
    Odpowiedź: moim ulubionym kosmetykiem do pielęgnacji włosów jest napewno jedwab firmy BioSilk. Stosuje go odkąd byłam mała i po prostu wielbię <3
    Sin.
    (www.Sinka-Nah.blogspot.com)

    OdpowiedzUsuń
  19. A ja za to życzę wszystkim biorącym udział powodzenia :-)

    OdpowiedzUsuń
  20. Super blog ;p będę częściej zaglądać ;p
    zapraszam do mnie ;d
    http://jbyj-gossip.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  21. Ja się dokładnie wczytam, to odpowiem :)

    Dzieki za odwiedzenie mojego bloga, zapraszam ponownie :)

    OdpowiedzUsuń

  22. Obserwuję jako: fraglesik
    E-mail: fraglesik08@gmail.com
    Baner: TAK
    Notka: NIE
    Odpowiedź: Ulubionego produktu do włosów nie mam ale za to do twarzy moim nierozłącznym towarzyszem już od dłuuugiego czasu jest krem Nivea Soft.;)

    OdpowiedzUsuń
  23. Gratuluję prężnego rozwoju bloga :)

    OdpowiedzUsuń
  24. Obserwuję jako: Kasia M
    Email: poziomka6@vp.pl
    Link na FB: TAK http://www.facebook.com/kasia.mayer.1/posts/262582510531532
    Odpowiedź: moim ulubionym produktem do włosów jest masło shea,używam go codziennie i kocham jego działanie i wszechstronność!stosuje masełko na twarz,na całe ciało,na suche miejsc typu łokcie ,kolana i gdzie się tylko da ;)świetnie działa ,jest naturalne i tanie,czego chcieć więcej? ;)

    OdpowiedzUsuń


  25. Obserwuję jako: Karolina_21
    E-mail: karolinapolkoszek@wp.pl
    Baner: TAK -http://standardowa21.blogspot.com/
    Notka: NIE
    Odpowiedź: moim ulubionym produktem do włosów jest maska Altera z granatem, a do twarzy żel micelarny BeBeauty

    OdpowiedzUsuń
  26. Obserwuję jako: narja
    E-mail: nataila.narja@gmail.com
    Baner: TAK
    Notka: NIE
    Odpowiedź: moim ulubionym produktem do włosów jest żel lniany a do twarzy olejek z zielonej herbaty.

    OdpowiedzUsuń
  27. Obserwuję jako Justine.
    E-mail : hazzzzax3@o2.pl
    Baner na pasku bocznym : nutellaaa-lover.blogspot.com
    Odpowiedź na pytanie : moim ulubionym produktem do pielęgnacji włosów jest nafta kosmetyczna. Pomaga dosłownie na wszystko,a ja mam bardzo problematyczne włosy :D , po płukaniu na włosach utrzymuje się jakby jedwabna otoczka , są miękkie w dotyku, przestały wypadać a co najważniejsze zlikwidowała łupież :)

    OdpowiedzUsuń
  28. obserwuje jako OLA
    Email ola.wiecha@onet.pl
    baner TAK
    Notka: NIE
    Odpowiedź: moim ulubionym produktem do włosów jest szampon Timotei, a do twarzy krem z koziego mmleka;)

    OdpowiedzUsuń
  29. Obserwuję jako: Wiedźminka
    E-mail: a_rey@wp.pl
    Baner: TAK
    Notka: NIE
    Odpowiedź: moim ulubionym produktem do włosów jest szampon Pantene, a produktem do twarzy krem nivea ;)

    OdpowiedzUsuń
  30. Obserwuję jako: Plotkara
    E-mail: ewa.wlaszczuk@gmail.com
    Baner: TAK
    Notka: NIE
    Odpowiedź: moim ulubionym produktem do włosów jest odżywka WAX - każdy rodzaj jest świetny, a do twarzy - maseczka algowa z Organique - uwielbiam ją :)

    OdpowiedzUsuń
  31. obserwuje jako: anununu
    e-mail: akuczun1@wp.pl
    baner: nie
    notka: nie
    odpowiedź: Moim ulubionym produktem do włosów jest odżywka Isana, a do twarzy krem Bambino.

    OdpowiedzUsuń
  32. Obserwuję jako: Sandra Siwek
    E-mail: ssiwek_6e@wp.pl
    Baner: TAK
    Notka: TAK http://mycha1234567890testy.blogspot.com/2012/11/rozdania.html
    Odpowiedź: Moimi ukochanymi kosmetykami do włosów są szampon i odżywka Revalid. Moim ulubionym kosmetykiem do twarzy jest żel oczyszczający firmy Iwostin.

    OdpowiedzUsuń
  33. Obserwuję jako: barbara162
    E-mail: barbara162@tlen.pl
    Baner: TAK http://basia86-naturalnie.blogspot.com/
    Notka: NIE
    Odpowiedź: moim ulubionym produktem do włosów jest olejek ze słodkich migdałów;) a do twarzy: antytrądzikowe kapsułki A+E ;) pozdrawiam!

    OdpowiedzUsuń
  34. Obserwuję jako: Madzia B
    E-mail: bmadzia91@gmail.com
    Baner: TAK
    Notka: NIE
    Odpowiedź: moim ulubionym produktem do włosów jest szampon i odżywka Timotei Głęboki Brąz do włosów brązowych z ekstraktem z henny

    OdpowiedzUsuń
  35. Obserwuję jako: ankas
    E-mail: ankas4444@wp.pl
    Baner: NIE
    Notka: TAK http://ankas4444.blogspot.com/2012/12/zdenkowana-kolorowka.html
    Odpowiedź: moim ulubionym produktem do włosów jest zdecydowanie maska WAX treatment, gorąco ja polecam. Natomiast jeśli chodzi o kosmetyk do pielęgnacji twarzy to chyba maść cynkowa ostatnio;)
    Pozdrawiam.

    OdpowiedzUsuń

  36. Obserwuję jako: Paubia
    E-mail: paubiana@gmail.com
    Baner: NIE
    Notka: NIE
    Odpowiedź: Moim ulubionym kosmetykiem do twarzy jest podkład, póki co jest nim podkład max factor. Czuję się z nim pewniej. A kosmetykiem do włosów maska nawilżająca alterry ;)

    OdpowiedzUsuń
  37. Obserwuję jako: Katarzyna
    Email: gogunia3@wp.pl
    Link na FB: NIE
    Odpowiedź: moim ulubionym produktem do włosów jest maska do włosów firmy Alterra (z granatem), a do twarzy maska do twarzy do 35 lat Receptury Babuszki Agafii :)

    OdpowiedzUsuń
  38. Obserwuję jako: Ilonusek
    E-mail: ilonusek@gmail.com
    Baner: TAK
    Notka: NIE
    Odpowiedź: moim ulubionym produktem do włosów Szampon i odżywka Gliss kur repair a do twarzy krem matujący Nivea

    OdpowiedzUsuń
  39. OBSERWUJE JAKO PUDERNICZKAM
    EMAIL puderniczkama@gmail.com
    BANER TAK :)
    NOTKA TAK :)
    MOIM ULUBIONYM PRODUKTEM DO PIELĘGNACJI WŁOSÓW NA DZIEŃ DZISIEJSZY JEST ODZYWKA GARNIERA ULTRA DOUX SIŁA 5 ROŚLIN,MA PIĘKNY WIOSENNY ZAPACH,AŻ SIĘ ROZMARZYŁAM....MHRRRRR ;)
    A CO SIĘ TYCZY PIELĘGNACJI BUZIUCHNY TO REWELACYJNY JEST KREM ZWĘŻAJĄCY PORY BIODERMA PORE REFINER ORAZ ODKRYTA NA DNIACH SAMO-ROBIONA MASECZKA DROŻDŻOWA,TANIA I ZARAZEM GENIALNA JAK 2 W 1 hi hi :)

    OdpowiedzUsuń
  40. Obserwuję jako: swiat.piekna1
    E-mail: swiat_piekna1@o2.pl
    Baner: TAK http://mojswiatpiekna.blogspot.com/
    Notka: NIE
    Odpowiedź: Moim ulubionym kosmetykiem do pielęgnacji włosów jest odżywka Mrs Potters Aloes+jedwab ;) bo jest wydajna, duża 500ml, tania 6zł ;) ładnie wygładza włosy i nadaje im połysk. Pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  41. Obserwuję jako: wiolkaa93
    E-mail: mojczyk@wp.pl
    Baner: TAK http://mojepasje-wiolkaa93.blogspot.com/
    Notka: NIE
    Odpowiedź: moim ulubionym produktem do włosów jest maska waniliowa firmy Kallos,a do twarzy maseczka błotna z Avon

    OdpowiedzUsuń
  42. Obserwuję jako: byjean
    E-mail: byjean94@gazeta.pl
    Baner: TAK,http://byjean.blogspot.com/
    Notka: NIE
    Odpowiedź: moim ulubionym produktem do włosów jest maska Mrs. Potter's "Odbudowa i nawilżanie" kupiona pod wpływem chwili i bez dłuższego zastanowienia się,a okazała się pierwszym produktem, który sprawił,że jestem w stanie przebrnąć przez zimę bez tak wielkiego problemu, jakim zawsze dla mnie było elektryzowanie się włosów. Maska jest niesamowicie wydajna i jestem bardzo z niej zadowolona. Doszukałam się minusa,że gdy drapie się skórę głowy,bo jej używaniu,to potem nieźle piecze,ale to chyba w moim przypadku dobrze,bo mam taki nawyk drapania, a raczej - miałam nawyk drapania, oduczyłam sie dzięki tej masce :)))
    Pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  43. Obserwuję jako: Kasia
    E-mail: kasiabuczak1605@buziaczek.pl
    Baner: TAK
    Notka: NIE
    Odpowiedź: moim ulubionym produktem do włosów są ampułki wzmacniające strukturę włosa z firmy Schwarzkopf

    OdpowiedzUsuń
  44. Obserwuję jako: Marta (Adrianna)
    E-mail: rogaczki.kosmetyczne@gmail.com
    Baner: TAK
    Notka: TAK- na facebook'u https://www.facebook.com/RogaczkiKosmetyczne
    Odpowiedź: moim ulubionym produktem do włosów jest maska do włosów z firmy Biovax, a do twarzy płyn micelarny 3 w 1 Vichy
    Pozdrawiam
    M

    OdpowiedzUsuń
  45. Zapraszałaś na rozdanie więc spróbuje, chociaż jeszcze nigdy nie wygrałam.
    Obserwuję jako: kayra
    E-mail: karolabloguje@gmail.com
    Baner: TAK
    Notka: NIE
    Odpowiedź: moim ulubionym produktem do włosów jest ostatnio Kallos Mleczna odżywka do włosów, a do twarzy Cetaphil Dermoprotektor, który kocham bezgraniczną miłością.

    OdpowiedzUsuń
  46. Obserwuję jako: Justyna K
    Email: Myszka_56@vp.pl
    Link na FB: TAK
    Odpowiedź: moim ulubionym produktem do włosów jest Olejek do włosów Dabur Vatika, natomiast do twarzy płyn micelarny AA Wrażliwa Natura ;]

    OdpowiedzUsuń
  47. Obserwuję jako: nicia725
    E-mail: nicia725@o2.pl
    Baner: TAK nicia725.blogspot.com
    Notka: NIE
    Odpowiedź: moim ulubionym produktem do pielęgnacji twarzy są toniki Ziaja ;)

    OdpowiedzUsuń
  48. Obserwuję jako: Cinnamonne's Beauty Corner
    E-mail: cinnamonne85@o2.pl
    Baner: NIE
    Notka: NIE
    Odpowiedź: moim ulubionym produktem do włosów jest maska z Biovax do włosów skłonnych do wypadania (lub z Ziai oliwkowa, regenerująca), a do twarzy tonik Soraya Vitamin do cery naczynkowej.

    OdpowiedzUsuń
  49. Obserwuję jako: gwiazdeczka60
    E-mail: gwiazdabloguje@interia.pl
    Baner: TAK http://worldofcolorr.blogspot.com/
    Notka: NIE
    Odpowiedź: Mój numer jeden wśród kosmetyków do włosów to zdecydowanie odżywka firmy nivea long repair. Sprawia, że moje włosy są gładkie, lśniące i nawilżone! :D Kocham ją ;)

    OdpowiedzUsuń
  50. Obserwuję jako: Ewa Ewa
    Email: ewa_sn@o2.pl
    Link na FB: TAK - Nie mam FB, dlatego udostepniłam na Twitterze - https://twitter.com/ewasni96/status/278614515560632321
    Odpowiedź: moim ulubionym produktem do włosów jest Maska jednominutowa Syoss, Smooth Relax, Intensive Smoothening Treatment

    OdpowiedzUsuń
  51. Obserwuję jako: mia.vico
    Email: ewelinajamroizk11@wp.pl
    Link na FB: TAK
    Odpowiedź: moim ulubionym produktem do włosów jest Jedwabista Kuracja z NaturaSilk.

    OdpowiedzUsuń
  52. Obserwuję jako: Madame Tournesol
    E-mail: madame.tournesol18@gmail.com
    Baner: NIE
    Notka: NIE
    Uwielbiam krem Bambino z tlenkiem cynku, świetnie nawilża, bardzo dobrze rozprawił się z syfkami na mojej twarzy, i powolutku rozjaźnia przebarwienia po pryszczach :D

    OdpowiedzUsuń
  53. Oczywiście chętnie biorę udział :)
    obserwuję jako Beata K
    lilithbb@wp.pl
    notka z linkiem : http://konkursowaja.blogspot.com/2012/12/1612-rozdanie-u-todaytomorrowandforever.html
    Mój ulubiony kosmetyk do twarzy to KodMłodości LOreal - rozświetlacz :) Nie mogę się bez niego obyć :)

    OdpowiedzUsuń
  54. Obserwuję jako: 92ana
    E-mail: annaszuba@op.pl
    Baner: NIE
    Notka: NIE
    Odpowiedź: mój ulubiony kosmetyk do pielęgnacji włosów to mgiełka wzmacniająca z RADICALA oraz jedwab do włosów BioSilk.:) Włosy po tych kosmetykach są miękkie i fajnie się układają :)

    OdpowiedzUsuń
  55. Obserwuję jako: frau
    E-mail: a_nusia93@buziaczek.pl
    Baner: TAK http://anusia93.blogspot.com/
    Notka: NIE
    Odpowiedź: moim ulubionym produktem do włosów jest odżywka Altera "Granat i aloes", a do twarzy tonik z Eucerin :)

    OdpowiedzUsuń
  56. Obserwuję jako: aleksangria
    E-mail: aleks.gebura@gmail.com
    Baner: NIE
    Notka: NIE
    Odpowiedź: moim ulubionym produktem do włosów jest szampon loreal total repair, uzywam go taaak dlugo a jeszcze mi sie nie znudzil ;]

    OdpowiedzUsuń
  57. Obserwuję jako: Krytyczka
    E-mail: innabecia@o2.pl
    Baner: TAK http://youaremymagic.blogspot.com/
    Notka: NIE
    Odpowiedź: moim ulubionym produktem do włosów jest litrowa maska do włosów o zapachu karmelowym. Niestety nie pamiętam nazwy, ale można go kupić w salonach fryzjerskich. Do twarzy maseczka do twarzy z Ziaji (szara saszetka)

    OdpowiedzUsuń
  58. Obserwuję jako: lSassy
    E-mail: karolina5k@o2.pl
    Baner: TAK lamax2.blogspot.com
    Notka: NIE
    Odpowiedź: Moim ulubionym produktem do włosów jest szampon Garnier fructis grejpfrutowy.

    OdpowiedzUsuń
  59. Ten komentarz został usunięty przez administratora bloga.

    OdpowiedzUsuń
  60. Obserwuję jako: anioleek89
    E-mail: anioleek89@gmail.com
    Baner: TAK http://anioleek89.blogspot.com/
    Notka: NIE
    Odpowiedź: Moim ulubionym produktem do włosów jest maska Biovax do włosów słabych ze skłonnością do wypadania a do twarzy krem intensywnie matujący na dzień Perfecta :)

    OdpowiedzUsuń
  61. Obserwuję jako: always fashionable
    E-mail: dianusia154@wp.pl
    Baner: TAK http://thedellashow.blogspot.com/
    Notka:NIE
    Odpowiedź: Moim ulubionym kosmetykiem do włosów jest odżywka Joanna Naturia z miodem i cytryna, dlatego, że włosy po niej cudownie pachną, nie trzeba jej spłukiwać i dzięki niej włosy ładnie wyglądają i dobrze się rozczesują.

    OdpowiedzUsuń
  62. Obserwuję jako: Serenitka B
    E-mail: akasha162@interia.eu
    Baner: TAK http://serenitka-skarby-na-wieszaku.blogspot.com/
    Notka: NIE
    Odpowiedź: moim ulubionym produktem do włosów jest maska Moc Natury L'biotica do włosów przetłuszczających się.Nie obciąża włosów, regeneruje je i nawilża. Poza tym ma piękny zapach:)

    OdpowiedzUsuń
  63. Obserwuję jako: Dbająca
    E-mail: maartynamaartyna@gmail.com
    Baner: TAK www.dbambolubie.blogspot.com
    Notka: NIE
    Odpowiedź: moim ulubionym produktem do włosów są szampony koloryzujące "Marion" :) Może dowolnie eksperymentować z odcieniem swoich włosów :)
    Pozdrawiam ciepło!

    OdpowiedzUsuń
  64. Obserwuję jako: Joanna_26
    Email: kabanos_25@onet.eu
    Link na FB: TAK- http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=293920434061630&id=100001477077068
    Odpowiedź: Moim ulubionym kosmetykiem do włosów jest Avon - Planet Spa - Śródziemnomorska odżywcza maseczka do włosów. Moje włosy ją uwielbiają, ich wygląd, gładkość, miękkość poprawiają się o 100 % :)

    OdpowiedzUsuń
  65. obserwuje jako; MuStories
    mail; jagoda.bemben@gmail.com
    odp; moim ulubionym kosmetykiem do twarzy są maseczki z alg typu peel-off

    pozdrawiam!

    OdpowiedzUsuń

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...