wtorek, 14 stycznia 2014

Konkurs z FLAX Produkty Naturalne! Do wygrania aż 3 greckie zestawy Mythos!- ZAMKNIĘTE


Cześć :)
Dzisiaj post z tych bardzo przyjemnych, a mianowicie post konkursowy!
Wraz z panią Dorotą z firmy FLAX postanowiłyśmy zorganizować dla was konkurs. Do wygrania będą aż 3 zestawy, w tym dwa będą mogli wygrać użytkownicy bloggera, a jeden zestaw powędruje dla użytkownika facebook'a.




Aby wziąć udział w konkursie NA BLOGU należy:

OBOWIĄZKOWO:
1. Zostać obserwatorem mojego bloga
2. Polubić fanpage: FLAX-Produkty-Naturalne
3. Dokończyć zdanie: 

  Lubię naturalne kosmetyki bo...


Można również polubić mój fanpage jednak jest to warunek nieobowiązkowy todaytomorrowandforeverbeauty

Użytkownicy bloga mogą wygrać: 
zestaw relaksacyjny, w którego skład wchodzi:
- Mydło naturalne zielona herbata 100g
- Oliwka do masażu antystresowa 200ml
- Rękawica do masażu




oraz zestaw podróżny, do którego należą:
- Mini żel pod prysznic oliwka 50ml
- Mini masło do ciała aloesowe 50ml
- Mini odżywka do włosów miód – soja 50ml
- Szampon do włosów normalnych 50ml
- Mydło naturalne delikatna oliwka 25g




Osoby chcące wziąć udział w konkursie prowadzonym NA FACEBOOK'U muszą:

OBOWIĄZKOWO:
1. Polubić mój fapage czyli todaytomorrowandforeverbeauty
2. Polubić fanpage: FLAX-Produkty-Naturalne
3. Udostępnić zdjęcie konkursowe  
4. Dokończyć zdanie: 

  Lubię naturalne kosmetyki bo...

5. Zostawić odpowiedź w komentarzu pod zdjęciem
 
Dla użytkowników facebook'a przygotowano zestaw Zdrowe włosy (z moją ulubioną maską do włosów), w którego skład wchodzą:
- Szampon do włosów normalnych 300ml
- Terapeutyczna maska do włosów- soja 150ml
- Ręcznik




Informacje:
- Sponsorem zestawów jest sklep FLAX polski dystrybutor kosmetyków Mythos (i nie tylko), który również te zestawy wyśle do zwycięzców
- Konkurs trwa od 14.01. do 04.02.14r do północy
- Trzy najlepsze odpowiedzi zostaną nagrodzone (jedna z facebook'a, dwie z bloga)
- Zwycięzca zostanie wyłoniony w ciągu 5 dni od zakończenia rozdania. Wyniki zostaną ogłoszone na blogu oraz na moim fanpage'u


Wzór zgłoszenia:
Obserwuję blog jako:
Lubię FLAX jako (imię i 3 pierwsze litery nazwiska):
Odpowiedź: Lubię naturalne kosmetyki bo...

47 komentarzy:

  1. Obserwuję blog jako: Anna Frąckowiak
    Lubię FLAX jako (imię i 3 pierwsze litery nazwiska): Anna Frąckowiak
    Odpowiedź: Lubię naturalne kosmetyki bo...wprowadzają harmonię w funkcjonowaniu mojej skóry, są dla niej bezpieczne i dbają o nią bez żadnych sztucznych dodatków.

    OdpowiedzUsuń
  2. Obserwuję blog jako: Milena M
    Lubię FLAX jako Milena Mn
    Odpowiedź: Lubię naturalne kosmetyki bo działają w zgodzie z moim ciałem. Pielęgnują i odżywiają moją skórę, a ja nie muszę obawiać się podrażnień ani uczuleń.

    OdpowiedzUsuń
  3. Obserwuję blog jako: Barbara
    Lubię FLAX jako (Barbara Łoś.):
    Odpowiedź: Lubię naturalne kosmetyki bo dają ukojenie mojej wrażliwej cerze. Pozwalają poczuć się pięknie w bezpieczny i komfortowy sposób.

    OdpowiedzUsuń
  4. Obserwuję blog jako: Endrietta24
    Lubię FLAX jako: Anna Opo...
    Odpowiedź: Lubię naturalne kosmetyki bo... lubię wiedzieć, czego używam,wkońcu jesteśmy tym co stosujemy.

    OdpowiedzUsuń
  5. Obserwuję blog jako: Pamircia
    Lubię FLAX jako Paulina Mir.
    Odpowiedź: Lubię naturalne kosmetyki bo to natura dała nam piękno i tylko dzięki niej możemy je dodatkowo wzbogacić!

    OdpowiedzUsuń
  6. Obserwuję blog jako: Monika N
    Lubię FLAX jako: Monika Nie
    Odpowiedź: Lubię naturalne kosmetyki bo nie muszę martwić się, że mnie uczulą, i w ciemno mogę ich używać. Uważam, że naturalne kosmetyki są bezpieczniejsze dla naszego ciała, dlatego stają się coraz bardziej popularne :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Obserwuję blog jako: DarkestEve
    Lubię FLAX jako (imię i 3 pierwsze litery nazwiska): Ewa Suw...
    Odpowiedź: Lubię naturalne kosmetyki bo... jest to powrót do przeszłości - gdy używało się tylko naturalnych składników. Ich działanie jest bardziej widoczne niż w przypadku kosmetyków ogólnodostępnych, a używając ich czuję, że dbam o siebie we właściwy sposób.

    OdpowiedzUsuń
  8. Obserwuję blog jako:GingerG
    Lubię FLAX jako (imię i 3 pierwsze litery nazwiska):Klaudia Kasz.
    Odpowiedź: Lubię naturalne kosmetyki bo uzywając ich czuję,że czerpię z natury to co najlepsze.Cenię sobie organiczne składniki w kosmetykach,zwlaszcza jesli chodzi o pielęgnację.Wiem,że dzięki naturalnym kosmetykom nie szkodzę swojej skórze,a pomagam jej zachować młody i świeży wygląd na dłuzej.

    OdpowiedzUsuń
  9. powodzenia wszystkim, bardzo dobrze znam te kosmetyki i polecam.

    OdpowiedzUsuń
  10. Obserwuję blog jako: Karolina Furgacz
    Lubię FLAX jako (imię i 3 pierwsze litery nazwiska): Karolina Socz
    Odpowiedź: Lubię naturalne kosmetyki bo pięknie pachną mają zupełnie inny zapach , nie jest on taki chemiczny, wiadomo że co z natury to zdrowsze i lepsze, lepiej działa na nasze ciało nie są szkodliwe dla środowiska. Nie podrażniają mojej skóry, same plusy :)

    OdpowiedzUsuń
  11. 1.Obserwuję jako Anita B.
    2. Lubię obie strony na FB jako Anita Barbara
    3. Lubię naturalne kosmetyki bo...naturalnie harmonizują z potrzebami mojego ciała. Pielęgnują, kosmetycznie dopieszczają, bez zbędnego chemicznego balastu. Nie mam wyrzutów sumienia, że wcieram w siebie coś co niezdrowe, coś co pozornie dba, a jednak szkodzi. Mam niekłamaną satysfakcję, że aplikuję na ciało i włosy wszystko co najlepsze, a one w zamian odwdzięczają mi się doskonałą kondycją :)

    OdpowiedzUsuń
  12. PS. Udostępniony link na FB:https://www.facebook.com/anita.barbara.37/posts/192163314315656?stream_ref=10

    OdpowiedzUsuń



  13. Obserwuję blog jako: Róża Pyszka
    Lubię FLAX jako (imię i 3 pierwsze litery nazwiska): Róża Pys
    Odpowiedź: Lubię naturalne kosmetyki bo jestem od 15 lat kosmetyczką i wiem ile chemia może zrobić krzywdy na skórze, a ile dobrego może zdziałać natura Wiele firm kosmetycznych nastawionych jest tylko na zyski, niekoniecznie biorąc pod uwagę naprawdę dobro klienta. Efekty wtedy są szybkie, ale na krótko, sztucznie wywołane.Zawsze czytam etykiety i staram się wybierać te na bazie naturalnych składników. Bo to właśnie to czego nasza skóra i włosy potrzebuje, wiedziały już o tym nasze babcie, które trzeba przyznać nie miały piękne cery nie wspominając o włosach.. Sama często stosuję i polecam płukanki ziołowe i maski z tego co mamy w lodówce lub spiżarni.

    OdpowiedzUsuń
  14. Obserwuję blog jako: Ems
    Lubię FLAX jako (imię i 3 pierwsze litery nazwiska): Emilia Pol
    Odpowiedź: Lubię naturalne kosmetyki bo jeszcze nigdy mnie nie zawiodły i mi nie zaszkodziły. Kupując naturalne kosmetyki nie czuję się oszukana, wiem że efekty które widzę na skórze lub włosach są prawdziwe i długotrwałe, a nie spowodowane chemią i tymczasowe.

    OdpowiedzUsuń
  15. Obserwuję i lubię na fb blog jako: Nejvii Bloguje
    Lubię FLAX jako (imię i 3 pierwsze litery nazwiska): Nejvii Bloguje
    Odpowiedź: Lubię naturalne kosmetyki bo są niezawodne dla osób z alegrią przez to, że nie zawierają barwników i substancji zapachowych. Trudno o podrażnienia czy zapchanie skóry. Nasz organizm lepiej je przyswaja, przez co ich skuteczność również jest lepsza niż w przypadku środków napakowanych chemią. Dla mnie wielką ich zaletą jest też fakt, że są przyjazne środowisku. Lubię mieć świadomość, że to co kupuję jest warte swojej ceny! ;)

    OdpowiedzUsuń
  16. Obserwuję blog jako: Anna
    Lubię FLAX jako Anna Barbara Lem
    Odpowiedź: Lubię naturalne kosmetyki bo wtedy czuje się naturalnie pielęgnowana

    OdpowiedzUsuń
  17. Obserwuję blog jako: Daisy K
    Lubię FLAX jako Dorota Kow
    Odpowiedź: Lubię naturalne kosmetyki, bo są przyjazne dla mojej skóry i środowiska. Wiem że moja skóra, naturalne piękno po nich odzyska.

    OdpowiedzUsuń
  18. Obserwuję blog jako: Ania
    Lubię FLAX jako: Anna Wai
    Odpowiedź: Lubię kosmetyki naturalne, bo dostarczają mojej skórze to, co najlepsze podarowała nam natura.

    OdpowiedzUsuń
  19. Obserwuję blog jako: KATRIN
    Lubię FLAX jako Beaut•Y•ou
    Odpowiedź:
    Lubię naturalne kosmetyki bo stosując tylko je jestem w 100 % pewna,że mają dobry wpływ na mój organizm i nie zatruwają mnie chemią!

    OdpowiedzUsuń
  20. Obserwuję blog jako: krwawa Jadzka
    Lubię Flax jako: Paulina Wujec
    Odpowiedź: Lubię naturalne kosmetyki bo sama chcę być naturalna. Wiadomo, wszystko co sztuczne i syntetyczne szybciej się psuje. Weźmy jako przykład chleb. Miałyście taki przypadek, że zanim go zjadłyście to spleśniał? Chleb na naturalnym zakwasie nie powinien spleśnieć. I ja, używając kosmetyków też nie chce żeby spleśniało mi ciało:] Dlatego stosując kosmetyki naturalne mam pewność, że nie zamienię się w chodzące zombie, że na mojej twarzy nie wyrośnie mech i glony. Wszystko co z natury przeradza się w nasze dobre samopoczucie a dobre samopoczucie to zdrowy naturalny wygląd. Nic w naturze nie ginie (jak to mówiła Pani z biologi).

    OdpowiedzUsuń
  21. Powodzenia. Naprawdę fajne nagrody :)

    OdpowiedzUsuń
  22. Super konkurs! Dziękuję za zaproszenie, z przyjemnością wezmę udział. :)
    Obserwuję blog jako: Paulina A
    Lubię FLAX jako: Paulina Ant
    Odpowiedź: Lubię naturalne kosmetyki bo, gdy je stosuje mam prawie 100% pewność, że nie pogorszą stanu mojej skóry czy włosów. ;)

    OdpowiedzUsuń
  23. Obserwuję blog jako: Jane Lo
    Lubię FLAX jako: Alena Dub
    Odpowiedź: Lubię naturalne kosmetyki bo kojarzą mi się z powiewem świeżego wiosennego wiatru, z magicznym zapachem roślin i kwiatów, są skarbnicą naturalnego piękna, mają doskonałą jakość i dają niepowtarzalne uczucie olśniewająco gładkiej skóry!

    OdpowiedzUsuń
  24. Obserwuję blog jako: goodtotry.ann
    Lubię FLAX jako Anna Sze.
    Odpowiedź: Lubię naturalne kosmetyki bo dają one poczucie komfortu, bezpieczeństwa i sprawiają, że dobrze się czuję wiedząc, że daję mojej skórze i włosom to, co najlepsze. Naturalne kosmetyki są kopalnią tego, co najcenniejsze w przyrodzie i pozostają w zgodzie z naturą człowieka. Te wszystkie zjawiska, które przyczyniają się do wyniszczania ekosystemu przez człowieka napawają mnie przerażeniem, a wszechobecna chemia powoduje dreszcze. Dbam o środowisko, uwielbiam naturę i kocham kosmetyki stworzone z natury! :)

    OdpowiedzUsuń
  25. Wzór zgłoszenia:
    Obserwuję blog jako: Daquerre
    Lubię FLAX jako (imię i 3 pierwsze litery nazwiska): Dagmara Kas
    Odpowiedź: Lubię naturalne kosmetyki bo...nie są nasączone chemią i działają na mnie o wiele lepiej niż te wszystkie sztuczne upiększacze.

    OdpowiedzUsuń
  26. Obserwuję blog jako: Magdalena N.
    Lubię FLAX jako 30plus Beauty blog
    Odpowiedź: Lubię naturalne kosmetyki bo wiem iż nie faszeruje już mojego ciała chemią. Nie boję się już co w siebie wsmarowuję co na siebie nakładam. Korzystam z takich kosmetyków ze spokojem i z wielką przyjemnością. W czasach gdy wszystko jest napędzane sztucznościami ogromna radość sprawia posiadanie naturalnych kosmetyków. Moja skóra, włosy, ciało za takie kosmetyki jest mi wdzięczne i mimo upływających lat wygląda dobrze :)
    Lubię Twój profil fb jako: 30plus Beauty blog

    OdpowiedzUsuń
  27. Obserwuję blog jako: Monika Kocot
    Lubię FLAX jako (imię i 3 pierwsze litery nazwiska): Monika Koc
    Odpowiedź: Lubię naturalne kosmetyki, bo otulają moją skórę rajskim woalem delikatności, bezpieczeństwa oraz drogocennych składników dając mojej wrażliwej i alergicznej skórze nie tylko wspaniałe ukojenie, ochronę, ale także prawdziwą przyjemność, której nigdy nie mam dosyć :)

    OdpowiedzUsuń
  28. Obserwuję blog jako: Danccer
    Lubię FLAX jako Joola Duż..
    Odpowiedź: Lubię naturalne kosmetyki bo zbawiennie działają na moją skórę! Przy problematycznej cerze spokojnie mogę ich używać bez obawy, że zapchają mnie wszędzie obecnymi silikonami i parabenami. Jako uczennica Technikum chemicznego wiem co jest wrogiem naszej skóry i staram się być coraz bardziej Eko ! :)

    OdpowiedzUsuń
  29. Obserwuje blog jako: Carlley
    Lubię FLAX jako Karolina Kuj.
    Lubię naturalne kosmetyki, ponieważ jestem bardziej przekonana do ich składu i jestem pewna, że nie zaszkodzą mojej skórze i oczywiście działają lepiej. Mogę ich używać bez obawy na niechciane skutki, bo wiadomo naturalnie zawsze lepiej, a tym bardziej, że mam bardzo wrażliwą skórę. Ale jeżeli chodzi o naturalność to prawie zawsze wygrywa nie tylko w kosmetykach ;))

    OdpowiedzUsuń
  30. Obserwuję blog jako:Alice
    Lubię FLAX jako: Ala Zwi
    Odpowiedź: Lubię naturalne kosmetyki bo, są bezpieczniejsze w użyciu, wiem co się w nich znajduje, nie są napakowane jakimiś 'super' składnikami, a poza tym naturalność jest piękna :)

    OdpowiedzUsuń
  31. Obserwuję blog jako: Marta
    Lubię FLAX jako: Marta Jan (i Twój profil na fb też :) )
    Odpowiedź: Lubię naturalne kosmetyki bo czuję się lepiej je stosując, wiem, co w nich jest i wiem, że to mi tak łatwo nie zaszkodzi. Lubię je, bo czuję, że są bardziej ekologiczne, mniej szkodzą środowisku i mojemu organizmowi. Jednak ciało mam tylko jedno i chcę o nie dbać jak najlepiej, a wydaje mi się, że naturalne kosmetyki robią to dużo lepiej niż te, które są napakowane toną chemii. Lubię naturalne kosmetyki także dlatego, że oferują naprawdę wiele ciekawych składników, których nie miałabym szansy wypróbować w "normalnych" kosmetykach.
    No w skrócie, naturalne kosmetyki są zdrowsze, przyjemniejsze w użyciu i ciekawsze :)

    OdpowiedzUsuń
  32. Obserwuję jako: Annabel
    Lubię FLAX jako: Annabel Tk
    Lubię naturalne kosmetyki bo wiem, że mi zaszkodzą. Mam AZS i moja skóra nie toleruję żadnych sztucznych "kompozycji zapachowych" i parabenów dlatego staram się wybierać naturalną pielęgnację by być spokojną o jutrzejszy dzień:)

    OdpowiedzUsuń
  33. Obserwuję blog jako: Małgorzata D Świat Recenzji
    Lubię FLAX jako: Gosia Drz.
    Odpowiedź: Lubię naturalne kosmetyki bo moja skóra zasłuuje na coś więcej niż chemia,której wszędzie pełno. Szanuję swoje ciało więc wiem,że zasługuje na pełnowatościową pielęgnacje z darów natury. Dzięki używaniu naturalnych kosmetyków zapewniam ównież pracę osobom czuwającym nad składnikami wchodzącymi w te kosmetyki. Wiem także,że dzięki temu dbam także o naszą planetę,któa co rusz dewastowana jest nie tylko przez badytów ,ale i zwykłych ludzi.

    OdpowiedzUsuń
  34. obserwuje jako Angelina73
    Lubię naturalne kosmetyki bo zapewniają max komfortu dla ciała i duszy...Nie martwię się ,że ucierpiało przy produkcji jakieś stworzenie.. składniki są najwyższej jakości...firmy je produkujące dbają o klienta każdą cząstką i kropelką zamkniętymi w pięknych opakowaniach...Każdorazowe użycie kosmetyków naturalnych jest moją wielką przygodą...

    OdpowiedzUsuń
  35. obserwuję jako Angelina73
    Lubie kosmetyki naturalne ,bo jestem pewna komfortu dla ciała i duszy podczas ich stosowania...wiem,że przy produkcji nie ucierpiały żadne stworzenia...producenci dbają o doznania swoich klientów każdą cząsteczką i kropelką zamkniętą w pięknym opakowaniu...Używanie kosmetyków naturalnych to moja prywatna i bardzo intymna przygoda...

    OdpowiedzUsuń
  36. Obserwuję blog jako: Niśka in Warsaw
    Lubię FLAX jako (imię i 3 pierwsze litery nazwiska): Niśka
    Odpowiedź: Lubię naturalne kosmetyki bo...dobrze robią mojej skórze, która przy ich używaniu odżywa i jest w doskonałym stanie (przy używaniu innych kosmetyków, niestety skóra robi się "problematyczna". Skoro Matka Natura nas takimi stworzyła, pozostańmy w ten sposób jak najdłużej. Bo naturalne piękno to prawdziwe piękno :)

    OdpowiedzUsuń
  37. Obserwuję blog jako: vesp007er (vesper lizbark)
    Lubię FLAX jako (imię i 3 pierwsze litery nazwiska): Amelia JA
    Odpowiedź:

    Lubię naturalne kosmetyki
    Bo zawsze zawierają wyjątkowe składniki.
    Na moją skórę zbawienny wpływ mają
    I do jej piękna się przyczyniają.
    W zgodzie z naturą żyję od zawsze,
    Na sztuczne trendy nigdy nie patrzę.
    Nadają mi kompleksowej odbudowy,
    Dla twarzy, włosów i ciała odnowy.
    Używanie ich jest dla mnie przyjemnością,
    Cechują się one wielką efektywnością.
    Niewiarygodną skuteczność mają,
    W sposób naturalny o me ciało dbają.
    Ich ekologię ogromnie cenię,
    Na żadne inne nigdy nie zmienię.
    Hypoalergiczna kosmetyków formuła,
    Sprawia, że bezpieczna ma skóra.
    Każda kobieta na nie zasługuje,
    Ich stosowanie piękno gwarantuje!
    Dlatego kosmetyki naturalne
    Są dla mnie wprost idealne!

    OdpowiedzUsuń
  38. Obserwuję blog jako: makapaka
    Lubię FLAX I Twój funpage jako : Madzia Reg.., Makapaka BLOG
    Odpowiedź: Lubię naturalne kosmetyki bo sama mieszkam na wsi i uwielbiam czerpać z dobra natury, z czegoś co tworzone jest z ziół i kwiatów, które nas otaczają ;-) Babcia opowiadała mi, że dawniej w celu pielęgnacji twarzy pocierano ją rzepą, ogórkiem czy nawet ziemniakiem. Do mycia włosów używano żółtek jaj, a spłukiwano deszczówką z dodatkiem octu. Dziś już nie musimy dbać o siebie w ten sposób, bo z pomocą przychodzą nam gotowe, w pełni naturalne kosmetyki. Możemy być pewne, że są bezpieczne dla naszej skóry. Nie znajdziemy tam sztucznych barwników czy zapachów. A co najważniejsze są przyjazne dla środowiska. ;-)

    OdpowiedzUsuń
  39. Obserwuję blog jako: Paprykens
    Lubię FLAX jako (imię i 3 pierwsze litery nazwiska): Patrycja Saw. i Paprykens'owe Love
    Odpowiedź: Lubię naturalne kosmetyki bo tylko im ufam w ciemno, że nie zrobią mi krzywdy ;) Poza tym wychodzę z założenia, że skoro coś jest pochodzenia naturalnego to po prostu musi być dobre, a nie lubić tego co naturalne to czysta głupota :)

    OdpowiedzUsuń
  40. Obserwuję blog jako:Katarzyna Wierzba
    Lubię FLAX jako Katarzyna Wie.
    Odpowiedź: Lubię naturalne kosmetyki bo tylko one są w stanie podarować mojemu ciału to co najlepsze.Jestem wielbicielką kosmetyków naturalnych. Wybierając kosmetyki naturalne i ekologiczne jestem pewna, że sięgam po produkty bez dodatku silikonów, ale także bez parabenów, pochodnych olejów mineralnych z przemysłu petrochemicznego.

    OdpowiedzUsuń
  41. Obserwuję blog jako: Sabi S.
    Lubię FLAX jako (imię i 3 pierwsze litery nazwiska): Sabi Sab...
    Odpowiedź: Lubię naturalne kosmetyki bo są delikatne, wiem co używam, wiem co na mnie działa. Wiem co mi szkodzi, co omijać z daleka. Lubię bo je znam.

    OdpowiedzUsuń
  42. Obserwuję blog jako: laola20
    Lubię FLAX jako (imię i 3 pierwsze litery nazwiska): Izabella Pow .
    Odpowiedź: Lubię naturalne kosmetyki bo..dzięki nim wiem co tak naprawdę nakładam na swoją skórę oraz troszczę się także o środowisko . Kosmetyki naturalne nie zawierają tak wielu szkodliwych substancji chemicznych co te ''zwykłe'' . Pomimo ,że w zbiorze moich kosmetyków nie wszystko jest naturalne to jednak coraz wiecej miejsca zajmują własnie kosmetyki pochodzenia naturalnego .Pamiętam mój początek z kosmetykami naturalnymi pomyślałam wtedy o co to wielkie halooo przecież ja nie widzę żadnej różnicy ..! Po jakimś czasie zaczełam je dostzregać bo przecież zwykły krem dawał uczucie świetnie nawilżonych rąk ale tak naprawdę było to tylko zwykła warstewka chemicznego kosmetyku która dawałą nam to złudne wrażenie . Szampon z silikonami oczywiście przez pewien czas wydawało nam się ,że nasze włosy są super jak z reklamy ale to tylko zasługa chemicznego składu . Od kiedy używam kosmetyków naturalnych wiem tak naprawdę jaki jest rzeczywisty stan mojej skóry/włosów . Kosmetyki naturalne i te przetworzone można porównać do soku ze świeżo wyciśniętych owoców a do tego z kartonu napakowanego chemią . Wiec teraz należy do nas decyzja który sok wybierzemy i który będzie dla nas lepszy ;)
    Pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  43. 1. Obserwuję jako: nika88
    2. Na FB lubię jako: One more dress
    3. Dokończyć zdanie: Lubię naturalne kosmetyki bo dają mi możliwość obcowania z naturą, co we współczesnym świecie jest coraz bardziej pożądane - ludzie zaczynają sobie zdawać powoli sprawę z tego, że najlepsze dobro pochodzi właśnie wprost z natury - a kosmetyki eko, bio itp. są tego przykładem.

    OdpowiedzUsuń
  44. Zgłaszam się również tutaj, ponieważ bardzo chciałąbym wypróbować to maseczkę :)))

    1. Obserwuję jako dobiezka
    2. Na FB lubię jako Marta Dobiega
    3. Dokończ zdanie: Lubię naturalne kosmetyki, bo używając ich mam pewność, że do mojego krwiobiegu nie trafiają żadne szkodliwe substancje. Uwielbiam ich naturalne zapachy, które sprawiają, że chce je się zjeść. Jednak najbardziej cenię sobie ich działanie oraz to, że uratowały moje włosy

    OdpowiedzUsuń

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...